MANIKŰR ÉS MŰKÖRÖM

Manikűr és műköröm

A tökéletesen ápolt körmök és a finom kezek a nők külleménél fontos szerepet játszanak. A szépségápolás során nem szabad elfeledkeznünk a kezünkről sem, hisz a kezünk és a körmeink ápoltsága sokat elárul rólunk. Legyen a vendég akár az élénk színek, akár a visszafogottabb árnyalatok szerelmese, műkörmös kolléganőnk mély precizitással elkészíti a megálmodott körmöket. A szalonunkban használt alapanyagok és munkatársunk szakértelme által garantált a tartósság!

Legyen szó minimalista erősített gél lakkról, vagy extravagáns hosszról, az Aphrodite Beautyban minden elképzelés csodálatos megvalósulásban teljesedhet ki!

Ma már attól sem kell tartanunk, hogy valamilyen káros anyag kerül a körmeinkre, hiszen kímélő megoldást is találhatunk.

Az Aphrodite Beauty szépségszalonban olyan rendkívüli márkával varázsolunk csodálatos körmöket, mint a CND.

A CND egy amerikai, prémium márka, mely nem károsítja a természetes körmöket. A CND a leggyorsabban eltávolítható gél lakk a világon, mely 150 különböző színben elérhető. A legfontosabb pedig, hogy a CND összes gél terméke vegán és minden terméke állatkísérletmentes.

APHRODITE BEAUTY

BUDAPEST