MASSZÁZS

Masszázs

 

Csokoládé masszázs

A kezelés hason fekve kezdődik, menete megegyezik a többi olajos masszázs menetével. Lényeges különbség, hogy hagyományos olaj helyett felmelegített csokoládéval történik. A kezelés célja a csokoládé hatóanyagának az egész testbe masszázs technikával történő bejuttatása.

A masszázs után a krém 10-15 percig a bőrön marad, hogy a bőrtápláló hatóanyagok teljesen beszívódhassanak, és a vendég fizikailag és szellemileg egyaránt kellemesen ellazulhasson.  A kezelés ajánlott azoknak, akik egy különleges, exkluzív pihentető kikapcsolódásra vágynak. A minden napi stressz oldására a csokoládéban rejlő energiát választják és mindezt „0„ kalóriával. A kezelés nem ajánlott azoknak, akik ekcémás és gyulladásra hajlamos, problémás, aknés bőrrel rendelkeznek.

Méregtelenít, feszesít, gyógyít!

Mézes masszázs

A méz jótékony hatását nemcsak teában, süteményben és a kozmetikai ipar kencéiben élvezheted. A kényeztető mézes masszázs csodákra képes! A masszázs során a különböző testrészekre kent méz segítségével (mely gazdag értékes enzimekben, vitaminokban és csíraölő anyagokban), speciális vákuumhatást lehet elérni.

A mézet speciális fogásokkal dolgozzuk a bőrbe. A kezelt területen keresztül az értékes összetevők mélyen bejutnak a bőrbe, gyógyító ingerek érik a belső szerveket, a felhalmozódott salakanyagok távoznak a szervezetből. 

 A méz vitamin és ásványi anyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat kiszívja és magába gyűjti, így méregtelenít:

  • dohányosoknak méregtelenítő kúra formájában
  • ízületi-reumatikus betegségekre
  • gyulladt és meszes ízületekre, izmokra
  • gerincbántalmakra
  • nyak-, váll- és hátfájdalmakra
  • migrén kezelésére
  • visszatérő fertőzések kezelésére
  • depresszió esetén

 Svéd masszázs

Az esszenciális olajokkal történő masszírozás jó lazító és relaxáló hatású, a kellemes illat hangulatemelő, nem beszélve a masszázs alapvető jótékony fiatalító, egészségmegőrző hatásairól, mely tényezők így összeadódnak és kiegészítik egymást. 

Bizonyos olajok felhasználásával nyugtatóan befolyásolhatjuk az idegrendszert, lazíthatjuk az izmokat és ízületeket különböző fájdalomcsillapító, vérbőségfokozó olajokkal, hatással lehetünk a bőr szépségére, frissíthetjük vele a szervezetet vagy egyes olajokkal növelhetjük a szervezet ellenállóképességét.

APHRODITE BEAUTY

BUDAPEST