SZEMÖLDÖK ÉS SZEMPILLA STYLING

Szempilla styling:

Teljeskörű szempilla styling során a szempilla liftingelése és festése történik. A szolgáltatás igénybe vehető bontva is a vendég igénye szerint.
Lifting során a szempillák ívelése történik különböző méretű, szemhéjra helyezendő szilikon padokkal, melyek méretétől és a vendég saját szempillájától, annak vastagságától és növekedési irányától függ a teljes végeredmény.

Kinek ajánljuk a szempilla stylingot?

Azok számára tökéletes megoldás, akiknek:

  • nem íves, vagy lefelé ívelő szempillájuk van
  • a műszempilla nem jöhet számításba
  • nem szeretnének reggel szempillaspirálozással időt tölteni
  • világos, akár szőke pillájuk van, de szeretnék hangsúlyosabbá tenni azt

Kozmetikusaink szakértelmükkel segítenek vendégeink számára megtalálni és kialakítani a
tökéletes ívet, megnyitva vele a tekintetet, természetes ragyogást kölcsönözve a szemnek. A
javasolt frissítés 5-6 hetente esedékes.

Szemöldök styling:

Egy esztétikus szemöldök keretet ad az arcnak, élettel telivé varázsolja azt, és csodásan kiemeli a tekintetet. A tökéletes formát és színt az arc adottságainak, a hajszín tónusának megfelelően, valamint a vendég igényeit figyelembe véve határozzák meg kozmetikusaink.

Mit tartalmaz a teljeskörű szemöldök styling? 

  • szemöldök laminálást, 
  • csipesszel/gyantával történő szőrtelenítést, 
  • formázást, 
  • majd a szemöldök festését végzik szakértő munkatársaink

A laminálás egy olyan folyamat, melynek során a szőrszálak puhítása és azonos irányba rendezése történik, mely folyamat elhanyagolható a szemöldök styling során, ez a vendég egyéni preferenciája és döntése.

Fontos, hogy a laminálás 5 hetente végezhető, két alkalom között a szemöldök igazítását és festését szoktuk javasolni a folyamatos ápolás érdekében. Az általunk használt festékben keratin és hyaluronsav is megtalálható, mely táplálja a bőrt és a szőrszálakat, de ezen kívül lehetőség van extra ápolást is kérni a puha szőrszálak eléréséhez.

Ha netán kérdése merülne fel, esetleg előzetes konzultációra tartana igényt szolgáltatása kiválasztásához keressen bennünket bizalommal!

APHRODITE BEAUTY

BUDAPEST