TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

IPL tartós szőrtelenítés

Mi az IPL technológia lényege?

IPL (intenzív pulzáló fény, villanófény), technológia évekre képes megszabadítani bennünket a zavaró szőrszálaktól, a test tulajdonképpen egész felületén. A kezelés során leadott villanó fények hatására (lézerdióda által keltett lézersugarak) a növekedési fázisban lévő szőrszálak kihullanak, a szőrtüszőben elnyelt lézersugár energiája által, majd nyugalmi fázisba kerülnek (így nem növekednek tovább). Így néhány kezeléssel és fenntartó kezeléssel már tartósan szőrtelenek maradhatunk.

Meddig tart a hatása? 

Az IPL szőrtelenítő kezelés néhány alkalom után tartós eredményt biztosít. Ellentétben az otthoni kozmetikai megoldásoktól, módszerektől (gyanta, borotva, stb.) az IPL kezelés igazi, végleges megoldást nyújt a problémára, ezen kívül nem okoz bőrirritációt a hagyományos módszerekkel ellentétben. A szőr ugyan az évek múltán visszanőhet, de mennyisége és minősége már nem lesz olyan riasztó mint korábban, akár végleg megszűnik. A módszer gyors, egyszerű és szinte teljesen fájdalommentes, a több évnyi tervezés és tesztelésnek köszönhetően pedig teljesen biztonságos.

Az IPL szőrtelenítés csak a szőrszálakra hat, a környező szövetekre teljesen veszélytelen. Az IPL kezelések fekete, barna szőr esetében a legeredményesebbek, amennyiben mindehhez minél világosabb bőrszín társul. A kezelés sorozatok alatt kizárólag borotva használata a megengedett.

A kezeléseket a megfelelő eredmény elérése érdekében 4 hetente ismételni kell.

APHRODITE BEAUTY

BUDAPEST