WAX

GYANTA

Szalonunkban a gyantás szőrtelenítés is professzionális és prémium minőségben érhető el, melyet minden esetben konzultáció előz meg az érkező vendégekkel. Kozmetikus szakembereink a vendégek számára legmegfelelőbb gyantázási technikát kiválasztva a legnagyobb körültekintéssel végzik munkájukat. A vendég által kért terület(ek) szőrtelenítéséhez rendelkezésre áll cukorpasztás és patronos megoldás egyaránt.

Mit kell tudni a cukorpasztás szőrtelenítésről?

A klasszikus gyantázáshoz hasonló, mégis kellemesebb, modernebb és irritációmentes eljárás. A cukorpaszta a szőr növekedésével ellentétes irányban kerül felkenésre, és a szőr növekedésével megegyező irányban kerül lehúzásra, így a szálak nem szakadnak bele a tüszőbe, eredményeként tovább tart a szőrmentesség. A kezelés teljesen higiénikus, hiszen a szőrtelenítést megelőzően letisztítjuk, fertőtlenítjük, és zsírtalanítjuk a bőröd.

  • Sima és bársonyos bőr heteken keresztül.
  • Testazonos, természetes alapanyagokból készült pasztával dolgozunk, így nem irritálja a
    bőrt.

A cukorpasztát elsősorban az intim, hónalj, pajesz, hascsík, belső comb területekre ajánljuk, de természetesen a vendég által kért bármely más testrészen (kivéve a bajusz) alkalmazható.

Mit kell tudni a patronos szőrtelenítésről?

Az egyik, ha nem a legelterjedtebb technika a gyantázás világában. A patronban felmelegített gyantát a bőrre történő felkenés után papírral tépik le kozmetikusaink. Közkedvelt technika, mivel rendkívül gyorsan lehet vele dolgozni. A patronos szőrtelenítést elsősorban a teljes láb, teljes kar, mellkas, hát és derék területekre ajánljuk, vagy más olyan területre, ahol a bőr nem vékony vagy érzékeny.

Legyen szó bármely szőrtelenítési formáról, várjuk sok szeretettel az Aphrodite Beauty szépségszalonban! A nálunk töltött idő igazi feltöltődésű a testnek és szellemnek egyaránt!

APHRODITE BEAUTY

BUDAPEST